Detachering

Credit management ondersteuning op alle niveaus

Het is soms onvermijdelijk: van tijd tot tijd heeft u te maken met onderbezetting . Dan heeft u extra mensen nodig, als vervanging of versterking. Of u heeft extra kennis nodig voor ondersteuning, verbetering of verandertrajecten. En het liefst zo snel als mogelijk. Geen probleem: bel met VCMA!

Extra menskracht en extra kennis
Interim-medewerkers zijn ideaal als u op korte termijn professionals nodig heeft. U bent volledig flexibel met de inzet van extra kennis en capaciteit. Toch rijzen er soms ook vragen. ‘Hoe haal ik de juiste mensen in huis?’ en ‘Wat kost het en wat levert het op?’. Met VCMA haalt u zekerheid in huis. Onze mensen bewijzen vanaf dag één hun meerwaarde voor uw organisatie. Detachering via VCMA verdient zich snel terug!

Vakspecialisten op alle niveaus
Als expert in credit management kunnen wij u voor elk probleem een oplossing bieden, zowel voor capaciteit als kennis. Onze ervaren vakspecialisten kunnen uw afdeling direct ondersteunen, begeleiden of optimaliseren. Wij hebben namelijk kandidaten op meerdere niveaus. Of u nu een allround debiteurenbeheerder, vakkundige creditcontroller of ervaren creditmanager zoekt, wij beschikken altijd over de juiste mensen.

Wilt u liever eerst advies? In een korte tijd kunnen wij uw operationele credit management in kaart brengen en advies uitbrengen over verbeteringen, door middel van een quickscan.

© Copyright VCMA